Je bekijkt nu De leukste Netflix programma’s over interieur

De leukste Netflix programma’s over interieur

Ben jij helemaal gek op interieurstijlen en vind je het leuk om hier programma’s over te kijken? Op de Nederlandse televisie zijn er genoeg interieurprogramma’s te vinden. Het is een leuke bezigheid om via series of programma’s meer inspiratie op te doen. Wist je dat je op Netflix nog veel meer soorten wedstrijden, programma’s en series terug kunt vinden met interieurs in de hoofdrol? Bewegende beelden zijn nog zoveel leuker om te bekijken dan wanneer je alleen maar in een woonmagazine zit te bladeren. In deze blog lees je alles over de beste interieur programma’s en series op Netflix.

De beste series voor meer inspiratie

Wanneer je meer inspiratie wenst op te doen voor jouw eigen interieur, kun je het beste naar ‘Home Made Simple’ kijken. Hier gaan designers en creatievelingen op pad om een plek in hun huis volledig nieuw en naar wens in te richten. Er komen leuke challenges in voor en je krijgt echt een en ze leefden nog lang en gelukkig gevoel wanneer je naar dit programma kijkt. Verder is ‘Tiny House Nation’ ook een echte aanrader voor iedere interieurgek. In dit programma staan kleine huisjes in de stad of in de natuur centraal. Je ziet meteen hoe leuk en efficiënt een kleine ruimte kan worden ingericht.

De leukste home make-over programma’s

Alle Britse of Amerikaanse interieur programma’s mogen net even dat beetje meer zijn dan de Nederlandse varianten. Het is heerlijk om een aantal over de top interieurs te bekijken. Hysterische presentatoren maken dat deze shows erg vermakelijk zijn. Je kunt ermee lachen, je verbazen over hoe mensen hun huis laten verslonzen en daarna onder de indruk van het eindresultaat zijn. Het programma ‘Property Brothers’ brengt je uren kijkplezier. Hier bouwen twee presentatoren saaie en oude huizen om tot heuse paleisjes. Het leuke aan deze show is dat het eindresultaat ook altijd aan de verwachting van de deelnemers voldoet!

Maak kennis met de meest bijzondere plekjes ter wereld

Bijzondere huizen en de meest unieke interieurdesigns vind je zeker in de serie ‘Amazing Interiors’ terug. In dit programma zie je huizen met bepaalde thema’s voorbijkomen en de eigenaren hebben zeker hun best gedaan. Wat dacht je van een huis met het circus als thema? Of een interieur waarbij letterlijk alles knalroze is. Dit is een leuk programma wanneer je even wilt lachen en je graag verbaasd wordt door mensen.

Wanneer je meteen wat vakantie inspiratie wilt opdoen, kun je naar de serie ‘Instant Hotel’ kijken. Hierin gaan een aantal gastenverblijf-eigenaren de strijd met elkaar aan wie het mooiste en meest bijzondere interieur in huis heeft weten te halen. Het is erg leuk om naar te kijken en je krijgt er gegarandeerd een hoop inspiratie door voor jouw eigen interieur.