Je bekijkt nu Wat mag absoluut niet in je bohemian interieur ontbreken?

Wat mag absoluut niet in je bohemian interieur ontbreken?

Wanneer je aan de bohemian woonstijl denkt, zou je het beste aan exotische prints, natuurlijke elementen, vintage en de Ibiza strandclub stijl kunnen denken. Deze woonstijl is interessant, creatief en vooral kleurrijk. Het zorgt ervoor dat je woning er speels en gezellig uit komt te zien, waardoor jij je er binnen de kortste keren helemaal thuis voelt. Wanneer je deze interieurstijl correct toepast, zal je direct bij binnenkomst in huis een warm en fijn gevoel krijgen. Daarnaast kun jij je op het gebied van kleuren en prints helemaal laten gaan. In deze blog lees je hoe je luxe met creativiteit combineert en hoe je deze woonstijl het beste tot uiting laat komen.

Combineer luxe met gezelligheid en creativiteit

Wil je een creatieve, gezellige en toch een luxe woonstijl in huis halen? Dan kun je dit doen door bepaalde materialen met elkaar te combineren. Zacht fluweel, prachtige vintage vloerkleden, geborduurde kussens en andere handgemaakte versieringen maken de bohemian woonstijl compleet. Verder kun je natuurlijke materialen voor je meubels kiezen, zoals hout, bamboe en rotan. Op die manier kun je een tropische sfeer creëren, in combinatie met een luxe stijl. De kleuren goud en koper passen ook perfect bij de bohemain stijl. Door hier en daar een mooie groene plant neer te zetten, haal je direct de natuur meer in huis.

Stap uit je comfort zone voor het beste resultaat

Ben je op zoek naar een woonstijl waarmee je de plank nooit mis kunt slaan? Dan is de bohemian interieurstijl zeker iets voor je! Alles kan en mag, als je het zelf maar mooi vindt. Laat je creativiteit vloeien en mix de leukste en meest uiteenlopende stijlen met elkaar om tot je eigen creatieve creatie te komen. Het leuke aan deze stijl is dat er van alles gemixt en gematcht kan worden. Kies voor een paar posters met tropische prints en mix dit met wollen handgemaakte wandkleden. Verschillende en opvallende kleuren zijn de perfecte basis voor deze woonstijl, dus durf ook met kleuren op de muren te experimenteren.

Een okergele, groene, knalroze, ijzig blauwe of rode muur valt op en past perfect tussen de meubels en de accessoires die je in de ruimte hebt staan. De bohemian woonstijl maakt je verliefd op je eigen huis!

Zorg voor persoonlijke accessoires, zodat jij je helemaal thuis voelt

Je voelt je helemaal thuis als je in je woning een aantal persoonlijke woonaccessoires terug laat komen. De bohemian woonstijl leent zich hier perfect voor, aangezien je er bijvoorbeeld souvenirs van je reizen in terug kunt laten komen. Wat dacht je van een prachtige schelp, een beeldje of een leuk fotolijstje dat je tijdens je vakantie in het buitenland hebt gekocht. Verder helpen foto’s in je interieur ervoor om je woning een persoonlijke touch te geven. Wist je dat vintage woonaccessoires of meubels ook erg goed samengaan met de bohemian woonstijl? Je zou dus ook wat erfstukken in huis neer kunnen zetten, wat voor een bijzonder effect en gevoel in huis zorgt.