Je bekijkt nu Dé tip voor de ultieme chill-tuin

Dé tip voor de ultieme chill-tuin

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Woontips

De zomer is inmiddels van start gegaan en dat betekent hopelijk dat we weer veel tijd in onze tuin of op ons balkon mogen doorbrengen. Is jouw tuin al helemaal klaar voor de zomer of ben je toch nog op zoek naar wat inspiratie? Mocht dat laatste het geval zijn, lees dan gauw verder want in dit artikel vertel ik je hoe je jouw tuin kunt omtoveren in een heerlijk paradijs waarin je ultiem kunt chillen en helemaal tot rust komt. 

Creëer je eigen spa met een opblaasbaar bubbelbad

Een eigen spa, zeg nou zelf: wie wil dat niet? Door een bubbelbad of jacuzzi in je tuin te plaatsen ga je zonder twijfel een heel relaxte zomer tegemoet! Zie je jezelf al zitten op een lekkere zomeravond? Lekker alleen, met je partner of met een paar vrienden of vriendinnen (en natuurlijk een lekker drankje!). Wist je trouwens dat een bubbelbad of jacuzzi ook heel goed is voor je gezondheid? Zo verminderd het de stress en werkt het verzachtend voor pijn en spierpijn. Daarnaast zorgt het hete water voor een verbeterde doorbloeding. Er zijn dus genoeg redenen te verzinnen om een spa aan te schaffen!

Het kostenplaatje

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat kost een jacuzzi of bubbelbad nou precies? Je verwacht het misschien niet, maar het is tegenwoordig verrassend betaalbaar. Zo heb je al een goed, opblaasbaar bubbelbad vanaf ongeveer zeshonderd euro. Afhankelijk van je wensen kan de prijs van een opblaasbaar bubbelbad oplopen tot ongeveer 2000 euro. Bij een opblaasbaar model denk je misschien dat je inlevert op kwaliteit, maar dit is allerminst het geval! Sterker nog, als je kiest voor een opblaasbaar bubbelbad geniet je van een hoop voordelen ten opzichte van een traditioneel model, waar je al gauw vier of vijf keer zoveel voor betaalt. Zo vergt een opblaasbare variant doorgaans minder onderhoud dan een traditioneel bubbelbad en kun je hem gemakkelijk opzetten, verplaatsen en opruimen. Ideaal dus!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of voordelen van spa’s, bubbelbaden of jacuzzi’s of wil je je laten adviseren door een expert? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn Spa’s.