Je bekijkt nu Haal een gezellig en warm vloerkleed in huis

Haal een gezellig en warm vloerkleed in huis

Ben je op zoek naar een meubel, woonaccessoire of kunststuk om jouw huis een gezelligere en warme sfeer mee te geven? Dan heb je geluk dat er een geheel nieuwe trend rondom huiselijke vloerkleden gaande is. Zeker op het moment dat je alles al hebt geprobeerd om jouw huis een gezelligere sfeer te geven, is een mooi vloerkleed hetgeen wat je zoekt. Kom eindelijk van dat gevoel af alsof er toch nog iets in huis mistte. Een groot, zacht vloerkleed creëert direct een fijne sfeer in huis. In deze blog lees je meer over hoe jij een vloerkleed voor meer gezelligheid in huis inzet.

Koop een vloerkleed voor verschillende ruimten in huis

Wanneer men aan een vloerkleed denkt wordt er vaak als eerste aan de huiskamer gedacht. Wist je dat je zowel in de slaapkamer, de keuken, de badkamer als de woonkamer een mooi vloerkleed voor meer warmte en gezelligheid kunt inzetten? Zelfs in de hal misstaat een mooi langwerpig vloerkleed niet. Wanneer je bijvoorbeeld een vloerkleed in jouw slaapkamer neerlegt, kun je deze het beste onder het bed vandaan laten komen. Wanneer je in de avond in bed stapt of je in de ochtend uit bed komt, voel je meteen een zacht en warm kleed voor je koude voeten aan.

Breng meer kleur in huis met een mooi vloerkleed

Het maakt niet uit of je een moderne, minimalistische, creatieve of hippe stijl hebt. Een vloerkleed is er in elke vorm, maat en kleur of motief. De kleden die het nu weer erg goed doen zijn de Perzische tapijten. Hiermee haal je naast een gezellig vloerkleed ook nog eens meer kleur in huis. Wanneer je op zoek bent naar een vloerkleed die warmte afgeeft, kun je het beste voor een dik gebreid of hoogpolig vloerkleed kiezen. Hierin kunnen jouw voeten verdwijnen en dit zorgt voor een fijne warme sfeer in huis. Wanneer je liever meer eenheid in jouw huis creëert, kun je voor een vloerkleed met dezelfde kleuren uit de rest van jouw interieur gaan. Het is jouw huis dus jij bepaald welk vloerkleed het beste bij je past.

Ga voor een duurzaam vloerkleed van natuurlijk materiaal

Wanneer je naar warme en gezellige vloerkleden met een duurzaam karakter zoekt, kan jouw hart een sprongetje maken. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen het belangrijk om een duurzaam interieur in huis te halen. Vooral de natuurlijke meubels en stoffen worden steeds belangrijker. Een sisal vloerkleed is een prachtig dik vloerkleed wat door natuurlijke vezels bij elkaar wordt gehouden. Ook een wollen vloerkleed is verantwoord doordat de natuurlijke vezels in het kleed duurzaam zijn. Als laatste zou je voor een acryl vloerkleed kunnen kiezen, deze zijn ook duurzaam, warm en super zacht bovendien.