Je bekijkt nu Met deze tips geef jij je slaapkamer makkelijk en snel een nieuwe look

Met deze tips geef jij je slaapkamer makkelijk en snel een nieuwe look

Wil je de slaapkamer al een tijdje onder handen nemen of ben je net verhuist en wil je een nieuwe look uitproberen? Dan is het een leuk idee om de slaapkamer volledig onder handen te nemen. Je woonstijl kan met de jaren veranderen. Dit is leuk en biedt je de kans om creatief te zijn en nieuwe dingen uit te proberen. In deze blog lees je hoe je erachter komt welk type verlichting het beste in de slaapkamer past en op welke manier je de slaapkamer een frisse look en feel geeft. Als laatste lees je uit welke woonaccessoires je kunt kiezen.

Wat is de juiste en meest sfeervolle verlichting voor in de slaapkamer

Heb je ooit voor een lamp of bepaalde kleur licht gekozen in de slaapkamer? Dan is het een leuk idee om dit eens in de zoveel tijd te veranderen. Sfeerlicht helpt je slaapkamer gezelliger te maken. Tegenwoordig kun je zelfs voor veranderende kleuren kiezen. Met een app op je telefoon kun je uit elke kleur licht kiezen die je maar kunt bedenken. Hierdoor kun je de slaapkamer iedere dag een andere kleur en sfeer geven. Hoe leuk is dat? Slaapkamerverlichting mag niet te fel zijn, aangezien je ogen dan alvast aan de nacht kunnen wennen.

Kies voor een nieuw en fris kleurtje op de muren

Wanneer je voor een nieuwe look in de slaapkamer wil gaan, zou je allereerst voor een nieuw kleurtje of printje op de muren kunnen kiezen. Het is niet gek dat je na een aantal jaar uitgekeken raakt op de kleur van de muren in de slaapkamer. Smaak verandert en het leuke is dat je de sfeer in de slaapkamer met een likje verf direct kunt veranderen. Je zou ook voor andere materialen op de muren kunnen kiezen. Wat dacht je van prachtig behang of leren panelen aan de muur? Dit zorgt ervoor dat de slaapkamer er gloednieuw en fris uit komt te zien. Soms is een kleine verandering al voldoende om grootse resultaten mee te bereiken.

Kies voor de leukste woonaccessoires in je nieuwe slaapkamer

Wil je meer gezelligheid in de slaapkamer creëren? Dan ben je met nieuwe verlichting en een nieuwe kleur op de muur al aardig op weg. Hoe leuk is het om nieuwe woonaccessoires voor je slaapkamer te kopen? Wat dacht je van een leuk dekbedovertrek met een motief dat bij de rest van de slaapkamer past? Je zou ook uit je comfort zone kunnen stappen en voor een mega opzichtig dekbedovertrek kunnen kiezen. Dit zorgt ervoor dat je bed de eyecatcher van de slaapkamer wordt. Verder doet een zacht vloerkleed het altijd goed. Op die manier stap je met warme voeten uit bed.

Heb je een aantal kussens op bed liggen voor het aantal personen dat erin slaapt? Koop voor de gezelligheid dan nog wat andere kussens in verschillende vormen en kleuren. Hoe meer kussens je op je bed hebt liggen, hoe gezelliger en warmer de slaapkamer eruit komt te zien.