Je bekijkt nu Met deze tips haal je een prachtige moderne keuken in huis

Met deze tips haal je een prachtige moderne keuken in huis

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Keuken

Ben je toe aan een nieuwe keuken in je woning en ben je gek op een luxe interieur? Dan past een moderne keuken ongetwijfeld perfect bij je. De moderne keuken is tijdloos, beschikt over alles wat je nodig hebt en ziet er mooi en strak uit. In deze blog lees je in ieder geval terug wat er absoluut niet in je moderne keuken mag ontbreken en welke kleuren en materialen het beste bij deze keukenstijl passen. Verder lees je uit welke soorten keuken inbouwapparatuur je kunt kiezen om je keuken helemaal af te maken.

Wat mag absoluut niet in je moderne keuken ontbreken?

Een moderne keuken is strak, luxe en beschikt vaak over prachtige inbouwapparatuur en verlichting. Het mooiste in de moderne keuken, zijn de greeploze kasten. Vaak kun je kiezen voor lades en kasten die vanzelf opengaan als je er zachtjes tegenaan duwt. Wanneer er geen handvaten aan je keukenkasten zitten, ziet de keuken er al direct een stuk strakker uit. Om een moderne stijl in je keuken terug te laten komen, kun je het beste voor brede werkbladen, een kookeiland, strakke keukenkasten en stijlvolle kranen en een spoelbak kiezen.

Wanneer je voor de moderne keuken kiest, heb je alles wat je nodig hebt in prachtig design weggewerkt. Kies voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en bouw een keuken, waar je jaren mee vooruit kunt.

Welke kleuren en materialen passen bij de moderne keuken?

De kleuren voor een moderne keuken zijn vaak wit, zwart, grijs en hier en daar wat gedurfdere kleuren zoals donkerrood of donkerblauw. Het mooiste is een keuken in hoogglans, zodat het geheel een luxe uitstraling krijgt. Materiaal wat perfect bij een moderne keuken past is marmer, graniet, staal en RVS. Marmer kun je zowel in je kookeiland als in je keukenblad laten verwerken. Kies voor een strakke wand achter de keuken, zodat dit er minimalistisch uit komt te zien. Voor de sfeer kun je er bijvoorbeeld een paar plantjes of kruidenpotten aan toevoegen. Verder doen kaarsen het ook erg goed in de moderne keuken.

Kies voor het mooiste keuken inbouwapparatuur

Wanneer je voor een keuken in de moderne stijl kiest, kan je maar beter voor handig en luxe inbouwapparatuur kiezen. Naast een vaatwasser, oven en magnetron, zijn er nog veel meer opties voor inbouwapparatuur in je moderne keuken. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je kookplaat en afzuigkap in je keuken in te bouwen. Hierdoor ziet de keuken er veel strakker en leger uit. Een vriezer, kokend waterkraan en een inbouwkoffiezet apparaat zijn ook zeker niet meer weg te denken uit de moderne keuken. De inbouwapparatuur zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt in de keuken, binnen handbereik hebt.

Speelt geld geen rol? Probeer dan samen met de keuken specialist naar nog meer luxe en handige inbouwapparatuur te kijken, die bij je wens en keuken past. Een luxe en moderne keuken hoeft niet duur te zijn, maar heeft vaak wel een dure uitstraling.